Thursday, November 1, 2018

5 HERO COUNTER KIMMY !!!

By Beny Gunarta | At 3:57 AM | Label : | 1 Comments



Kali ini montoon bener2 gila mengeluarkan hero yang bener bener susah di hadapi banyak dari pemain mobile legend yang bingung apa sih yang bisa ngounter kimmy. Kok ni hero sakit banget
Dan gak sedikit juga pemain milih buat AFK aja daripada buang buang waktu(tapi ini gak patut di contoh)
Berikut saya akan memberika informasi tentang hero yang bisa mengcounter kimmy
5. johnson
              Yap…. Tank satu ini bisa menjadi counter semua hero yang ada .tapi tentu di butuhkan kerja sama team yang kuat agar bisa membunuh hero kimmy. Ulti johnson tentu akan berperan penting dalam menciduk hero mm terbaru ini
4. helcurt
                Skill hero ini tidak perlu di ragukan lagi dengan ultinya dia bisa menutup pandangan hero kimmy sehingga  akan mmpersulit kimmy mengarahkan pelurunya. Di tambah dengan skill silentnya dan attack yang begitu pedih kimmy akan menjadi makanan yang empuk bagi helcurt
3. lunox
                Alasan kenapa saya memasukan lunox ke dalam counternya yaitu karena beberapa alasan . yang pertama ya karna lunox juga salah satu hero baru di mobile legend sehingga saya rasa cukup mampu untuk mengcounter kimmy dan juga lunox punya ulti yang bisa membuatnya kebal terhadap serangannya kimmy. Selain itu juga skill2 lunox juga sakit menurut saya. Saya cukup kewalahan melawan lunox walaupun sudah di back up tank
2. gusion
                Dari Analisa saya gusion dengan kombonya cuku mampu untuk membunuh kimmy dengan sekali kombo. Gerakan gusion saya rasa bisa membuat kimmy kesulitan membidik gusion.
1. Saber
               Yap hero penciduk ini dengan ultinya tentu bisa membunuh kimmy tampa perlawann apapun
Tapi saya sarangkan kalian beli 2 BOD (pedang ijo ) agar ulti saber makin sakit dan juga agar baling2 dari saber mengenai kimmy minimal 2 kali. Ini sangat berperan penting untuk menurunkan armor dari kimmy sehinnga kalian dapat memaksimalkan skill pasif milik saber

Sekian dulu dari saya .ini semua masih belum bisa 100% membunuh kimmy tergantung situasi dari permainan dan play stile dari pemain. Tapi di sini saya memberikan tips yang tentunya bisa menaikan persentase kemenangan kalian
Jika kalian suka review saya silahkan tinggalkan comen di kolom komentar dan membagikannya ke temen2 kalian (sebagai bentuk apresiasi kalian untuk penulis).

               

Thursday, July 13, 2017

Contoh Dharma Wacana Part 1

By Sang Anom | At 5:14 AM | Label : , , | 1 Comments



Ngelaksanayang Tri Kaya Parisudha
Om Swastyastu,

                Bapak/Ibu Guru sane wangiang titiang, Ida dane sareng sami sane dahat suksmayan titiang. Kaping ajeng ngiring iraga sareng sami ngaturang pangayubagia ring Ida Parama Kawi, Ida Sang Hyang Widhi Wasa, saantukan ring keledangan lan wara nugraha Ida, Ida dane prasida rauh ring galah sane becik puniki. Ri kalane puniki, titiang pacang ngaturang dharma wacana indik “Ngelaksanayang Tri Kaya Parisudha”       
                Ida dane sane wangiang titiang, Tri Kaya Parisudha inggih punika ajahan kebenaran Agama Hindu. Tri Kaya Parisudha ngawit saking semboyan dharma sane mamunyi : “ paropakaran punya ya, papaya, para piadanam “ tegesipun Tri Kaya Parisudha kawangun antuk tiga kruna, kapertama Tri tegesnyane tiga, Kaya tegesipun gerak utawi perbuatan lan Parisudha sane mateges suci. Tri Kaya Parisudha tegesipun tiga gerak utawi perbuatan sane musti kasuciang.
                
Ring kalpa puniki meweh pisan iraga nemu manusa sane  berbudi pekerti  luhur, mawinan irika iraga sareng sami musti  menanamkan ajaran – ajaran kebaikan ring semeton irage sareng sami. Uning iraga yening Tri Kaya Parisudha inggih punika tiga perbuatan sane becik, ring ajaran puniki wantah mrasidayang anggen pedoman iraga sareng sami rikala melajahin napi arti kebaikan mangda mencapai tetujon Agama Hindu inggih punika “ Moksa “.

                Tri Kaya Parisudha, wenten tiga bagian inggih punika, Kayika Parisudha, tegesipun perbuatan utawi laksana sane becik. Conto nyane inggih punika nenten menyiksa utawi membunuh makhluk lain. Wacika Parisudha, tegesipun perkataan sane becik. Umpami, nenten ingkar ring satya utawi ucapan, nenten  nguluk uluk . Manacika Parisudha, tegesipun pikiran sane becik. Conto nenten ingkar ring Karma Phala.
                 Yening iraga sareng sami makarya perbuatan sane jahat wantah hasil sane katerima sami buruk, sebaliknya yening iraga makarya perbuatan sane bacik wantah  hasilnyane sami becik sakadisemboyan sane mamunyi:
Ala ulah ala tinemu :  perbuatan buruk hasilnya sami buruk
Ayu pikardi ayu pinanggih :  perbuatan sane becik hailnya sami becik.

             Ainggih kadi asapunika dharma wacana sane prasida aturin titiang  ring galahe sane becik puniki. Titiang nunas pengampura lan nenten titiang ngaturang suksmaning ring manah. Pinaka pamuput atur, pinih untat sineb titiang antuk Parama Shanti,

OM Shanti Shanti Shanti OM

Wednesday, July 12, 2017

Download Warcraft III Frozen Throne Full Version

By Sang Anom | At 4:04 AM | Label : , | 1 Comments

Halo sahabat Planet-Software, kali ini admin akan membagikan game yang sudah tidak asing lagi bagi para penikmat game tipe strategy yaitu game Warcraft 3 Frozen Throne. Walau game ini sudah lama melintang tetapi tetap saja masih enak untuk dimainkan. Daripada penasaran langsung aja download game ini.







Link Download
Password : planet-software

Saturday, January 21, 2017

Contoh Dharma Wacana Part 2

By Sang Anom | At 12:58 AM | Label : , , | 1 Comments


TETUJON MABUSANA ADAT
YENING NGERANJING KA PURA

Om Swastyastu
Bapak Guru sane wangiang titiang, tur timpal-timpal sane tresnain titiang, ngiring sareng-sareng ngaturang puja pangastuti ring Ida Sang Hyang Widhi Wasa, saantukan antuk kerta waranugrahan Ida, Iraga sareng sami prasida kacunduk ring galahe mangkin. Ri kalane puniki, titiang pacang ngaturang dharma wacana indik “Tetujon Mabusana Adat Yening Ngeranjing ka Pura.

Bapak Guru tur timpal-timpal titiang sane wangiang titiang, kaping pisan, Iraga sareng sami patut uning punapi Pura punika. Kruna Pura ngawit saking basa Sansekerta, sane tegesipun benteng. Pura inggih punika genah suci umat Hindu ngelaksanayang swadharma magama, sekadi ngaturang bakti ring Ida Sang Hyang Widhi Wasa, prabhawan Idane, tur Atma Siddha Dewata utawi atma suci kawitan.
Kegunan Pura inggih punika sekadi genah kaanggen mabakti ring Ida Sang Hyang Widhi, mapagubugan, tur ngekehang keterampilan teknis, minakadi keterampilan mebanten, mejejaitan, megambel, miwah sane lianan.
Bapak Guru tur timpal-timpal titiang sane wangiang titiang, napi ngawinang Iraga sareng sami patut mabusana adat yening ngeranjing ke Pura?  Busana adat inggih punika busana  sane kaangge olih krama Bali ngelaksanayang upacara adat lan agama. Iraga sareng sami patut nganggen busana adat yening ngeranjing ka Pura, awinan busana adat punika karasayang rapi, becik, suci, tur patut kaanggen ngeranjing ka Pura olih krama Hindu Bali. Yening Iraga sareng sami nenten nganggen busana adat, Iraga sareng sami pacang karasayang kirang patut ngeranjing ka Pura olih anak sane lianan.
Awinan punika, Iraga sareng sami sekadi umat Hindu Bali sane bakti ring agama lan budaya Hindu Bali, sepatutnyane nganggen busana adat Bali sane kedas, rapi, lan suci yening ngeranjing ka Pura. Tetujonne, nyaga etika mabusana tur nyaga mangda busana adat Bali tetep tileh asri.
Inggih asapunika dharma wacana sane kaaturin titiang. Dumogi wenten pikenohnyane ring arsan sameton sami. Titiang nunas pangampura ring Bapak Guru lan timpal-timpal titiang sareng sami, yening wenten ring atur titiang sane nenten manut ring arsa sareng sami. Panguntat atur titiang, titiang sineb antuk parama shanty.

Om Shanti, Shanti, Shanti, Om
Posting Lama ►
 

Copyright © 2012. Planet Software - All Rights Reserved B-Seo Versi 4 by Blog Bamz